ordinacija@pavlovic-stomatologija.com Kontakt telefon: +387 51 217 414
  • Deutsch
  • English
  • BHS

O NAMA

stomatologija_pavlovic_zubar

Ordinacija Pavlović postoji od 1998. godine. Vlasnik je dr Vera Pavlović, specijalista bolesti zuba i endodoncije. U ordinaciji je zaposleno 5 doktora i 3 medicinske sestre. Za posebne potrebe angažujemo i specijaliste drugih oblasti. Ordinacija pruža kvalitetne usluge, na obostrano zadovoljstvo, pacijenata i zaposlenih. Naša obaveza i prioritet od osnivanja ordinacije je: uvijek biti u trendu, pratiti inovacije i primjenjivati ih u praksi. Prema tome, naši doktori idu na stalne edukacije i usavršavanja.

pavlovic_stomatologija_banjaluka

Pružamo usluge iz svih oblati stomatologije kao što su estetska stomatologija, konzervativna stomatologija, liječenje zuba, ortopedija vilica, oralna hirurgija, implantologija i parodontalna hirurgija, dječija i preventivna stomatologija. Naš stručni tim je čine polivalentni stomatolozi, specijalisti bolesti zuba, protetike, parodontologije i oralne medicine, oralne hirurgije i ortopedije vilice.

stomatologija_pavlovic_banjaluka

Zahvaljujući dobroj organizaciji, dugogodišnjem iskustvu kao i timskom radu, pacijentima se pruža kvalitetna usluga na svjetskom nivou. U prijatnom okruženju i najsavremenije opremljenom ordinacijom naše ljubazno osoblje učiniće sve da se posjeta stomatologu završi onako kako je i počela. Uz osmijeh Vas, ili članova Vaše porodice.